Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. kovo 19 d., pirmadienis

Veido kremas PAVASARIS (atkuriantis odos balansą)

Pavasarį, kai oda jau pati nebežino kas jai tinka, o kas ne, reik sustiprinti  jos  barjerinę funkciją - sumažinti drėgmės praradimą iš odos ląstelių. Šiame kreme visos sudėtinės dalys parinktos tam, kad atstatyti odos funkcijas.
Sudėtis:
Liepų žiedų hidrolatas,
Agurklių aliejus
 Nakvišų aliejus
Morkų fitolis
Abrikosų kauliukų aliejus
Em. vaškas „Alyvuogių švelnumas“
Hialurono rūgštis
Augalų keramidai
Nerolio EA
Palergonijų EA
Greipf. sėklų eks.
Parinkau aliejus, turinčius daug riebiųjų rūgščių. Nepakeičiamos polinesočiosios Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgštys yra būtinos daugeliui medžiagų apykaitos procesų, yra visų ląstelių membranų sudėtinė dalis. Agurklių ir nakvišų aliejai pagrindiniai  linolio ir gama linoleno rūgšties šaltiniai. Dėl didelio jų kiekio, šie aliejai stabdo priešlaikinį senėjimą, lygina raukšles, maitina bei drėkina odą, nuramina sausą ir jautrią odą, atkuria odos balansą ir elastingumą, išlaiko odos stangrumą .Abrikosų kauliukų  aliejus( turi  vitaminų F, A ir B grupės, mineralų, oleino ir linolio riebiųjų rūgščių) ir  morkų fitolis ( vitaminų A, E, D) aprūpina odą vitaminais ir mineralais.
Emulsinis vaškas turi minkštinančių ir apsauginių savybių, tai taip pat suteikia odai papildomą apsaugą ir skatina ilgalaikį drėkinimą..
Augalų keramidai padeda atkurti odos lipidų pusiausvyrą ir išlaikyti drėgmę, jie tarsi sudaro apsaugos plėvelę ant odos.
Hialurono rūgštis yra - kempinėlės principu veikiantis hialuronas geba pritraukti iki tūkstančio kartų daugiau drėgmės nei sveria pats ir pasižymi ypatingai stipriomis drėkinančiomis, odą atjauninančiomis savybėmis. Be to, hialurono rūgštis sustiprina ląsteles bei padeda joms apsiginti nuo bakterinių infekcijų. Svarbiausios nerolio EA ypatybės – minkština odą ir skatina augti naujas ir sveikas odos ląsteles. Todėl galima sakyti, jis atjaunina odą. Jis daro odą lygią ir žvalią, apsaugo nuo infekcijų. Taip pat aliejus padeda išlaikyti drėgmę ir aliejaus balansą. Palergonijų EA labai tinka sausai odai, atstato odos pH.



1 komentaras:

  1. Rima, sitas kremas tikrai nerealus, jis man tiesiog susilieja su oda. pabaigusi noresiu tokio pacio :)Pasizymek kur nors .

    AtsakytiPanaikinti