Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. liepos 9 d., pirmadienis

Valanti kaukė su dumbliais



Kaukė skirta mišriai, riebiai odai. Ji švelniai pašalina negyvas odos ląsteles ir atgaivina odą.

Sudėtis:
  • Šlamučio hidrolatas,
  • raudonas molis,
  • dumbliai  litotamnai (lithothamnium calcareum)
  • lazdyno riešutų aliejus,
  • AHA vaisių rūgštys,
  • Citrinų ir levandų eteriniai aliejai,
  • greipfrutų sėklų ekstraktas.
  
Pagrindiniai kaukės sudedamosios dalys yra molis ir dumbliai .Raudonas molis  gerai veikia jautrią,  riebią ir mišrią odą su išsiplėtusiais kapiliarais. Puikiai tinka gydant inkštirus ir spuogus. Gaivina ir lygina odą, veikia regeneruojančiai, absorbuoja nešvarumus ir toksinus, švelniai sutraukia poras. Dumbliai litotamnai - kalkinis jūros dumblis 95% sudarytas iš mineralų, kalcio ir magnio karbonato. Litotamnas kaupia savyje mikroelementus (I, Fe, Zn, Cu, Mn, Co, Cr) ir makroelementus (Na, K, P, S) iš jūros vandens, kurių dėka yra atkuriamas odos tonusas, elastingumas, stimuliuojama kolageno sintezė, oda detoksikuojama ir valoma. Lazdyno riešutų aliejus  - geriausia riebios, spuoguotos odos bazė. Jis puikiai pasiskirsto, įsigeria ir sutraukia poras, nepalieka riebalų plėvelės, maitina, atstato vandens-lipidų barjerą, minkština ir stiprina odą. Yra drėkinančio ir atstatomojo poveikio. AHA rūgštis švelniai šveičia, valo, minkština bei drėkina odą.. Natūralių mėlynių, cukranendrių, klevo, apelsinų bei citrinų rūgščių mišinys efektyviai skatina ląstelių atsinaujinimą, veikia antibakteriškai. Rūgštis padeda pašalinti negyvas ląsteles nuo odos paviršiaus, riebalų perteklių. Oda tampa  lygesnė, švelnesnė. Ši rūgštis didina odos elastingumą, balina randelius, dėmes, lygina ir atgaivina odos spalvą, drėkina, suteikia sveiką išvaizdą, suteikia matiškumo.
Eteriniai aliejai sustiprina kaukės poveikį. Citrinų EA naudojamas nuo įvairios kilmės bėrimų, herpeso, karpų ir rankų bei pėdų odos skilimo. Eterinis citrinų aliejus puiki odos priežiūros priemonė. riebiai odai ,  pašalina pigmentines dėmes ir strazdanas.   Levandų EA -  vienas geriausių eterinių aliejų gydant aknę ir egzemą,mažina raukšles, naikina psoriazę, odos uždegimus.  Levandų aliejus slopina bakterijų, sukeliančių odos infekcijas, dauginimąsi, sušvelnina odą, sureguliuoja riebalų, kuriuose dauginasi bakterijos, išsiskyrimą, apsaugo nuo randelių susidarymo. Taip pat labai skatina naujų, sveikų ląstelių augimą;
Po šios kaukės pora valandų reik vengti tiesioginių saulės spindulių, kadangi AHA vaisių rūgštys ir citrinų EA yra fototoksiški.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą