Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. spalio 19 d., penktadienis

TAMANŲ kremas (kuperiozinei odai)


Visus aliejus, hidrolatus ir kitas veikliąsias medžiagas, parinkau tinkančius brandžiai odai su išsiplėtusiais kapiliarais. 

 Rugiagėlių hidrolatas labai gerai drėkina, padeda išvengti raukšlių atsiradimo bei pagerina odos tonusą..   Šlamučių hidrolatas, puiklapių, aliejus ir medetkų fitolis gydo išsiplėtusius kapiliarus,  odą praturtina jai reikalingais vitaminais, blukina pigmentines dėmes. Dygminų aliejus turi daug omega- 6 riebiųjų rūgščių. Jis stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, o jame esantis vitaminas K, suteikia šiam aliejui kuperozę gydančių savybių Raudonųjų vynuogių ekstrakte yra taninu, antocianinų, flavonoidų, kurie gerina kraujotaką, stiprina trapias kapiliarų sieneles. Vitaminas C, kuris yra stiprus antioksidantas,  kovoja prieš laisvųjų radikalų susidarymą, skaistina odą.  Jūros kopūstuose ęsantys rūgštys ir jodas, ne tik maitina odą, bet ir suaktyviną limfodrenažą. Kofeinas atjaunina, atkuria odos elastingumą, naikina laisvuosius radikalus, taip apsaugodamas odą nuo ankstyvo senėjimo, apsaugo nuo žalingo saulės poveikio.

Italijos šlamučių ir kiparisų eteriniai aliejai stiprina kapiliarų ir kraujagyslių sieneles.


Sudėtis:
Rugiagėlių hidrolatas
Šlamučių hidrolatas
Puiklapių (tamanų) aliejus
Medetkų fitolis
Dygminų aliejus
Jūros kopūstų ištrauka
Augalinis emulsinis vaškas
Raudonųjų vynuogių ekstraktas
Kofeino milteliai
Chlorofilas
Vitaminas E
Kiparisų EA
Italijos šlamučių EA
Ekokonservantas
Kremas gavosi šviesiai žalsvos spalvos, kurią suteikė tamanų aliejus ir chlorofilas. Kvapas - specifinis  žolelių ir riešutų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą