Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2013 m. liepos 7 d., sekmadienis

Kūno balzamas po deginimosi (ir ne tik)


Jeigu turiu pienelį kūnui, tai po kelių dienų  man prireikia balzamo arba sviesto, jei turiu sviesto, norisi pienelio. Vienu žodžiu  reik visko :) Tad nors prieš savaitę pasigaminau labai vykusį drėkinantį kūno pieną -  šiandien jau bandau kūno balzamą. Pagrindinė jo paskirtis - gaivinti odą po saulės vonių, kadangi mano mergaitė važiuoja atostogauti, tai būtinai pirmas dienas padaugins saulės :)

Sudėtis:
15 g sviestmedis
10 g kakavos sviestas
10 g medetkų fitolis
 8 g kaprilis ( frakcionuotas kokosų aliejus)
 5 g morkų fitolis
 2 g pomidorų sėklų aliejaus
4 g bičių vaško
1 g olivem 1000
35 g medetkų hidrolato
 3 g medetkų hidroglicerininės ištraukos (namų gamybos)
 1 g levandų hidroglicerininės ištraukos (namų gamybos)
 1 g karbamido (šlapalo)
 1 g alavijo miltelių ir hialurono rūgšties gelio
0,3 riešutų žėručio 
10 l levandų EA
12 l casgard

Balzamas yra tarpinis variantas tarp sviesto, kuris yra riebus, ilgai reik būti nuogam ir laukti kol susigers ir pienelio, kuris kartais yra per lengvas ir nepamaitina pakankamai.
Bandžiau įvairius emulsiklių derinius, šitas visai neblogas, leidžia surišti didelį procentą aliejų ir  gan greit susigeria.
Į sudėtį įtraukiau medetkų CO2, medetkų fitolį ir ištrauką, taip pat eerinius aliejus, kurie turėtų raminti saulės paveiktą odą, o hidroglicerininės ištraukos, karbamidas , alavijai ir hialuronas - drėkinti. 
Balzamo " staignena" - žėrutis, kurio kreme visai nesimato, bet pasitepus  - saulėje oda labai gražiai blizga.
labai džiaugiuosi šiuo savo atradimu :)

Labai nustebino ir eterinių aliejų kvapo derinys. Rrinkau juos, kad ramintų po nudegimų, tiktų jautriai odai, o prie viso to dar gavau puikų derinį ( bent jau mano nosiai), kurį jau pasižymėjau užrašuose :))) ( dar bandžiau ir ramunėlių EA, bet jis "gadino visą reikalą")

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą