Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2013 m. rugpjūčio 14 d., trečiadienis

Dezodorantai


Ilgai neprisiruošiau pasidaryti dezodoranto, tai laiko nėra, tai medžiagų kokių trūksta, jau net pirktinį pradėjau naudoti :)
Tai , kai prisiruošiau, tai pasidariau iš karto du. : vieną skystą rutulinį, kitą kietesnį. Šį kartą nusprendžiau visiškai atsisakyti alūno, kadangi nuomonės apie jį visgi nėra pačios geriausios.
Iš karto noriu pasakyti , kad kol prisėdau aprašyti savo deziukus -praėjo kelios savaitės , tad galiu pasakyti atsiliepimus. Kietasis, kurį dariau tik kaip atsarginį variantą - labai labai patiko. ir jau baiginėjasi :) O štai skystuoju nusivyliau - neišbūnu su juo "gaivi" 12 val, kaip toje reklamoje....:)
Anksčiau darytas kietas dezodorantas  su bičiu vašku man nelabai patiko dėl savo tekstūros. Šį kartą kietąjį dariau pagal AZ receptą , kur kietumą duoda  ne vaškas , o stearino rūgštis. Pagal save  pakeičiau tik aliejus ir eterinius aliejus. Dalį Caprilio keičiau į Viksvuolės aliejų, kadangi jis tinka jautriai , plonai odai  ir po depiliacijos . Pasirinkau ir kitus eterinius aliejus. Kadangi Fragonia yra man per stipri, tai jos lašinau tik kelis lašus, plius Palergonijos ir kelis lašiukus Mėtų.  Taip pat nedėjau žėručio (nesuprantu, kam jis reikalingas pažastims :)) Papildomai dar įlašinau lašiuką rozmarinų CO2. Tikslios sudėties nerašysiu, nes receptas kaip ir kopijuotas. Labai  įdomu bus dabar eksperimentuoti su stearino r., iki šiol ją daugiausiai naudojau muilo gamyboje.
Skystojo recepto taip pat nedėsiu, nes jį reiks tobulinti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą