Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. spalio 24 d., pirmadienis

Veido kremas – maitinantis , saugantis nuo vėsaus oro ir vėjo

Laikas man bėga kuo toliau, tuo greičiau... man jo visada trūksta... savo blog‘ą taip pat apleidau. Pagaminti kosmetikai dar surandu laiko, (tikriausiai todėl, kad tai man labai patinka), o jau aprašyti nerandu laisvesnės minutės. Tai dabar prisiruošiau ir aprašysiu nors kelis „sezoninius“ gaminius J

Atvėsus orams , pagaminau Eglutės jautriam veidukui riebesnį kremą. Jo gamyboje naudojau kitą emulsinį vašką- „ alyvuogių apsauga“, kuris man nepakeičiamas šaltesniam metų sezonui.
Sudėtis:

·    Medetkų hidroliatas
·    Sviestmedis
·    Perilla aliejus
·    Morkų fitolis
·    Medetkų fitolis
·    Emulsinis vaškas
·    Provitaminas B5
·    Cinko oksidas
·    Vit E
·    Pipirmėtės EA
·    Ylang- ylang EA
·    Ekokoncervantas

Kremas gavosi riebokas, maloniai kvepiantis,  bet , kadangi dariau ne sau – atsiliepimų reiks palaukti.


Kremo pagrindą sudaro sviestmedis, kuris  ilgai išsilaiko odos sluoksniuose, turi vit A (skatina ląstelių atsinaujinimą, , ramina ir maitina odą ) ir vit E ( veikia kaip aoksinantas) , apsaugo nuo šalčio, vėjo.  Kiti aliejai parinkti pagal odos tipą, tinkantis jautriai, sausai odai : perilla, morkų ir medetkų fitoliai ( jau ne kartą buvo aprašyti anksčiau).
Kremą praturtinau pantenoliu (provitaminas B5), kuris drėkina,  ramina, mažina  sudirginimus ir Cinko oksidu , kuris yra antiseptikas (gydo spuogus, egzema, veikia raminančiai).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą