Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Kremas veidui – Žiema


Nors žiema šiais metais dar nerodo šaltuko, bet žvarbus ir šaltas vėjas daro savo. Veidui būtinai reikalinga apsauga. Kremui naudojau emulsiklį, kuris tarsi vandenį „uždaro „ aliejuje, t,y. uždeda lipidinę plėvelę ant išorinio odos sluoksnio ir taip ją saugo nuo išsausėjimo ir šalčio. Šiam kremui parinkau aliejus, kurie stiprina natūraliąsias odos funkcijas, saugo ją nuo šalčio ir išsausėjimo. maitina , minkština ir regeneruoja.  Tai sviestmedis, migdolų aliejus ir medetkų fitolis.
Kremą praturtinau alantoinu, kuris ramina šalčio ir vėjo paveiktą odą ir padeda jai išlaikyti drėgmę giliuose epidermio sluoksniuose.Provitaminas B5- pagreitina lipidų ir baltymų sintezę, skatina epidermio ląstelių besidalijimą, ramina sudirginimus ir nemalonius simptomus.
Lašelis Korsikos klementinų eterinio  aliejaus  – veikia kaip antiseptikas, gydo seborėją, odos sausumą, veikia atpalaiduojančiai ir suteikia kremui labai malonų ,“kalėdinį „ kvapą J
Sudėtis:
·         Sviestmedis
·         Migdolų aliejus
·         Medetkų fitolis
·         Em.v alyvuogių apsauga
·         Em. V. cetilo alkoholis
·         Medetkų hidroliatas
·         Alantoinas
·         Provitaminas B5
·         Korsikos klementinų E
·         Vitaminas E
·         Natūralus konservantas NATICIDAS
Kremas gavosi malonios konsistencijos, tarsi ištirpsta ant veido . Man patiko , o ir kitų atsiliepimai teigiami.
Šitas kremas man patinka labiau , negu kremas su mimozų vašku, nes nepalieka riebios plėvelės, bet , jeigu spustels šaltukas – mimozos bus pats tas J

3 komentarai:

  1. Jau isbandytas. SUPER!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dziaugiuosi, kad kremas tiko. tik nezinau, kas parase :(

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai geras kremas, atrodo kietas, bet tiesiog issilydo ant veido ir nepalieka jokio blizgesio. jau puse indelio sunaudojau. Aciu.

    AtsakytiPanaikinti