Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. birželio 13 d., trečiadienis

Drėkinantis kremas (po saulės )

 Kremą dariau kaip naktinį, pamaitinti ir padrėkinti veidą po "saulės vonių". Visi parinkti aliejai ir kitos medžiagos skirti brandžiai, saulės išsausintai odai.

Sudėtis:
·         Morkų sėklų hidrolatas
·         Alyvuogių skvalanas
·         Erškėtuogių aliejus

·         Morkų fitolis saulėgražų aliejuje  
·         Augalinis emulsinis vaškas
·         Dedešvų ekstraktas,
·         Drėkinamasis kompleksas
·         Granatų sėklų ekstraktas
·         Keramidai
·         Greipfrutų sėklų ekstraktas.

 Erškėtuogių aliejus ypač rekomenduojamas brandžiai odai, kadangi šio aliejaus naudojimas sumažina raukšleles ir stabdo priešlaikinio senėjimo požymius. Erškėtuogių aliejus pasižymi drėkinančiomis savybėmis, natūraliai skatina odos elastingumą ir tvirtumą, tinka naudoti po saulės vonių.Alyvuogių skvalanas - puikiai maitina, drėkina ir gerina natūralias odos atsinaujinimo funkcijas, minkštiną odą, mažina raukšles. Jis labai gretai susigeria į odą, skatina naujų odos ląstelių augimą, stabdo pigmentinių dėmių susidarymą. Morkų fitolis saulėgražų aliejuje ( buvo jau ne kartą aprašytas), turi gausiai vitaminų A, E, D. Tinka visoms vasaros priemonėms ( ir prieš saullę ir po saulės).
Keramidai – padeda atstatyti odos lipidų barjerą, užpildo terpę tarp negyvų raginio epidermio sluoksnio ląstelių, jas sutvirtina, neleidžia išgaruoti drėgmei ir sujungia mirštančias epidermio ląsteles
Dedešvų ekstraktas drėkina, minkština, ramina odą. Naudojamas jautriai sudirgusiai ir sausai odai. Yra puikus antioksidantas, padedantis kovoti su žalingu laisvųjų radikalų poveikiu.
Granatų sėklų ekstraktas yra galingas antioksidantas, kovojantis su laisvaisiais radikalais, su UV poveikiu, apsaugo nuo raukšlių susidarymo.Granatų sėklų sudėtyje yra punicic rūgšties, kuri pasižymi stipriu  priešuždegiminiu poveikiu. Ekstraktas skatina odos ląsteliu regeneraciją, todėl puikiai tinka brandžiai odai.
Natūralus drėkinamasis kompleksas sustiprina ilgalaikį odos drėkinimą.
Morkų sėklų eterinis aliejus- -drėkina ir tonizuoja odą, mažina dermatitų ir egzemų požymius. Atjaunina brandžią odą, mažina raukšlelių susidarymą, mažina amžiaus dėmelių susidarymą, turi antioksidacinių savybių;

3 komentarai:

  1. Bet jau koks geras šitas kremukas! Rimute, ačiū labai, kad nepatinėjai ir man padaryti:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sakykite, o koki emulsini vaska naudojote? Ir koki kieki keramidu?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Naudojau Olivem 1000 (INCI: olivate cetearilo, sorbitano olivate), o keramidu lasinau 4 lasus i 30 ml kremo

    AtsakytiPanaikinti